Servicii de notificare prin SMS

Un serviciu prin care monitorizăm evoluția prețurilor comodităților agricole principale din străinătate și vi le trimitem săptămânal direct pe telefonul dumneavoastră mobil.
Prin acest serviciu de notificare, www.agrobroker.ro vă trimite prin SMS direct pe telefonul dumneavoastră mobil prețurile a mai multor comodități agricole cotate pe bursele de specialitate din Europa, sau publicate de către diferite organizații ale producătorilor, camere de comerț, etc.
Colectăm prețurile de la diferite burse de specialitate, organizații profesionale, companii majore etc. și le trimitem printr-un SMS direct pe telefonul dumneavoastră mobil. În felul acesta sunteți la curent cu prețurile actuale, respectiv tendința de modificare (creștere sau scădere) a acestora.
Lista de prețuri
Serviciu oferit/Perioada
3 Luni
6 Luni
12 Luni
Preturi animale vii si carne
150 RON
285 RON
540 RON
Preturi cereale
150 RON
285 RON
540 RON
Preturi lapte
120 RON
228 RON
432 RON
Un serviciu la alegere se poate testa gratuit 7 zile.
Beneficii pentru dumneavoastră
Sunteți la curent cu evoluția prețurilor (respectiv tendința de creștere sau de scădere) la principalele comodități agricole, din mai multe țări europene.


Platforma de comert cereri si oferte

Un serviciu prin care puteți să oferiți la vânzare sau să cereți spre cumpărare principalele comodități agricole.
Printr-o interfață simplă și practică (construită în așa fel ca dumneavoastră să vă familiarizați ușor), puteți introduce oferta sau cererea dumneavoastră de cumparare/vânzare în mai puțin de 20 de secunde, și poate fi vizualizată de către toți utilizatorii www.agrobroker.ro.
Puteți adăuga oferta dumneavoastră de vânzare sau cererea de achiziție prin selecții simple. După postarea unei cereri sau oferte, aceasta devine vizibilă imediat pentru alți utilizatori ai acestui site. Deasemenea puteți descărca aceatsă Ofertă/Cerere în format "PDF" in vederea trimiterii acesteia pe alte căi (e-mail, fax, etc.).
Serviciu disponibil gratuit tuturor abonatilor www.agrobroker.ro
Beneficii pentru dumneavoastră
Prin publicarea ofertei dumneavoastră de vânzare sau cererea de cumpărare, ajungeți la mai mulți potențiali cumpărători, și furnizori de produse agricole. Puteți consulta datele companiilor în secțiunea aceasta.