Servicii de notificare prin SMS

Un serviciu prin care monitorizăm evoluția prețurilor comodităților agricole principale din străinătate și vi le trimitem săptămânal direct pe telefonul dumneavoastră mobil.
Prin acest serviciu de notificare, www.agrobroker.ro vă trimite prin SMS direct pe telefonul dumneavoastră mobil prețurile a mai multor comodități agricole cotate pe bursele de specialitate din Europa, sau publicate de către diferite organizații ale producătorilor, camere de comerț, etc.
Cum funcționează?
Colectăm prețurile de la diferite burse de specialitate, organizații profesionale, companii majore etc. și le trimitem printr-un SMS direct pe telefonul dumneavoastră mobil.
În felul acesta sunteți la curent cu prețurile actuale, respectiv tendința de modificare (creștere sau scădere) a acestora.


Serviciul se poate testa gratuit timp de 7 zile.
În prezent urmărim următoarele categorii de comodități:
Prețuri animale vii, si carne
Prețuri cereale
Prețuri lapte
Puteți consulta lista comodităților și descrierea acestora aici:
DE
NW-PURCEL
NW-PURCEL
Indicele NW, regiunea Nord-West, pentru loturi de 200 bucati, la o greutate de 25 kilograme cu o singura origine. se anunta in fiecare zi de luni. Este media preturilor practicate in Germania in saptamana anterioara.
NL
BPP-PURCEL
BPP-PURCEL
Pretul mediu al purcelului din Olanda, calculat pentru 25 de kilograme, loturi a cate 300 bucati. Din 01.12.2013 s-a modificat modul de calcul. Este calculat si publicat de catre "Nederlandse Bond van de Handelaren (NBHV)" din Olanda. Apare vineri.
BE
DANIS-PURCEL
DANIS-PURCEL
Indicele companiei DANIS pentru purcelul de 20 kilograme.
DK
DC-PURCEL
DC-PURCEL
Indicele DANISH CROW pentru purcel de 30 kilograme (publicat de catre institutia "Videcenter For Svineproduktion"). NOTA: Pretul se converteste din DKK (coroane daneze) in EURO, la o rata de schimb al bancii Nationale din Danemarca.
ES
PORC VIU
PORC VIU
Pretul porcului in viu (in kilograme).
DK
PORC VIU
PORC VIU
Pretul porcului in Danemarca, cu un randament de 60% carne in carcarsa, fara TVA, fara transport din ferma (publicat de catre institutia "Videcenter For Svineproduktion"). NOTA: Pretul se converteste din DKK (coroane daneze) in EURO, la o rata de schimb al bancii Nationale din Danemarca.
BE
PORC VIU
PORC VIU
Indicele companiei DANIS, pentru porcului in viu. Fara TVA si fara alte corectii specifice calitatii.
NL
PORC VIU
PORC VIU
Pret din Olanda, pentru porcului in viu. Fara TVA si fara alte corectii specifice calitatii.
HU
PORC VIU [FM]
PORC VIU [FM]
Pretul porcului in in viu, de pe piata libera (fara transport, fara TVA sau alte corectii de calitate), NOTA: Pretul se converteste din HUF (forinti) in EURO, la o rata de schimb al bancii Nationale Maghiare. FM = free market (piata libera). Este media preturilor stabilite intre parti, pentru livrarile de saptamana care urmeaza.
FR
PORC VIU
PORC VIU
Pretul este stabilit pentru un procent de carne al carcasei de 56%, calculat in viu. Sunt doua sesiuni de tranzactionare pe saptamana, luni si joi.
NL
VION-PORC VIU
VION-PORC VIU
Pretul porcului din Olanda, pretul companiei VION. Pretul include TVA si costul de transport, fara corectiile de greutate in viu, grasime si procentul de carne rezultata dupa taiere/transare.
IT
PORC VIU
PORC VIU
Pretul porcului in viu, din zona MODENA
DE
TELEPORK/ISN
TELEPORK/ISN
Pretul carcasei de porc, tranzactionata pe bursa electronica. Sursa: ISN - Interessengemeinschaft der Schweinehalter Deutschlands e.V.
DE
CARCASA PORC
CARCASA PORC
Pretul carcasei de porc, stabilita de asociatia crescatorilor de porcine.
HU
PORC VIU
PORC VIU
Este pretul porcului in viu, calitatea S si E, raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in ziua anuntului.
HU
TINERET BOVIN MASCUL
TINERET BOVIN MASCUL
Pretul tineretului bovin mascul, destinat taierii (calitate E - P), raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in ziua anuntului.
HU
BOVINA ADULTA
BOVINA ADULTA
Pretul la vaca reforma, destinat taierii (calitate O - P), raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in ziua anuntului.
EU
EEX, indice purcel
EEX, indice purcel
Indicele bursei EUREX, si se formeaza din media preturilor a celor patru cele mai active regiuni din Germania in privinta cresterii porcinelor. Se refera la un lot compus minim de 100 purcei, cu o medie de 25 kilograme.
EU
EEX, indice porc viu
EEX, indice porc viu
Indicele bursei EUREX, si se formeaza din media preturilor din Germania, Olanda, Austria, Belgia.
IT
PURCEL
PURCEL
Pretul purcelului la 25 kilograme in zona nordica din Italia.
RO
Carcasa porc
Carcasa porc
Pretul carcasei de porc, conform CCC-Europe
PL
Purcel
Purcel
Pret mediu purcel pe piata din Polonia. Pret publicat de ARR. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Porc viu
Porc viu
Pret mediu porc viu din Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii din tara. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Bovina pentru sacrificare
Bovina pentru sacrificare
Pret mediu bovine pentru sacrificare din Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Semicarcasa porc
Semicarcasa porc
Pret mediu semicarcasa porc in Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Sferturi vita compensate
Sferturi vita compensate
Pret mediu sfert vita din Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
NL
VION-PURCEL
VION-PURCEL
Pretul purcelului din Olanda,o greutate medie de 25 kg, pretul companiei VION. Pretul include TVA.
IT
GRAU MOALE
GRAU MOALE
Valoarea medie a licitatiilor de pe bursa BOLOGNA. Specificatii de calitate: 81 kg/hl; CS max. 1%; Prot. 13%.Pretul este exprimat in EURO/tona.
IT
GRAU DUR
GRAU DUR
Valoarea medie a licitatiilor de pe bursa BOLOGNA. Specificatii de calitate: kg/hl: 79-80; CS. 1+1%, albirea 25-30%.Pretul este exprimat in EURO/tona.
IT
PORUMB
PORUMB
Valoarea medie a licitatiilor de pe bursa BOLOGNA.Specificatii de calitate: maximum 15% umiditate si max 2% corpuri straine.Pretul este exprimat in EURO/tona.
IT
ORZ FURAJER
ORZ FURAJER
Valoarea medie a licitatiilor de pe bursa BOLOGNA. Specificatii de calitate: 64/66 kg/hl. Pretul este exprimat in EURO/tona.
HU
GRAU PANIF.
GRAU PANIF.
Pretul graului de panificatie/t, la poarta fermei. Raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in vinerea anterioara.
HU
PORUMB FURAJER
PORUMB FURAJER
Pretul porumbului furajer/t (la poarta fermei) raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in vinerea anterioara.
HU
ORZ
ORZ
Pretul orzului/t (la poarta fermei) raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in vinerea anterioara.
HU
GRAU FURAJER
GRAU FURAJER
Pretul graului furajer/t, la poarta fermei. Raportat de catre AKI, pentru saptamana anterioara. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil in vinerea anterioara.
DE
Grau de panificatie
Grau de panificatie
Specificatii de calitate: cel putin 13.5% proteine, numar Hagberg min. 250. Sursa: Bursa de cereale si de produse din Frankfurt
DE
Grau furajer
Grau furajer
Specificatii de calitate: cel putin 72 Kg / hl. Sursa: Bursa de cereale si de produse din Frankfurt. Agrobroker publica pretul mediu.
DE
Orz furajer
Orz furajer
Specificatii de calitate: cel putin 62 kg / hl. Sursa: Bursa de cereale si de produse din Frankfurt. Agrobroker publica pretul mediu.
DE
Porumb
Porumb
Specificatii de calitate: max. 10 % boabe sparte. Sursa: Bursa de cereale si de produse din Frankfurt. Agrobroker publica pretul mediu.
DE
Srot soia (FOB Hamburg)
Srot soia (FOB Hamburg)
Pret srot soia (conditii FOB portul Hamburg, toate taxele de import platite) cu origine straina, 44-45% proteina.
FR
Grau panif cls 1 FOB Rouen
Grau panif cls 1 FOB Rouen
Grau de panificatie clasa I din Franta (proteine 11-12.5%, Nr. Hagberg 160-250, plasticitate aluat (W) 160-220). Pret FOB la portul Rouen din Franta. Cotatie de inchidere de saptamana.
FR
Orz furajer FOB Rouen
Orz furajer FOB Rouen
Orz furajer - cotatie FOB la portul Rouen din Franta. Cotatie de inchidere de saptamana.
FR
Porumb FOB Bordeaux
Porumb FOB Bordeaux
Porumb francez (greutate specifica 76, umiditate 15-15.5%, impuritati 1-3%, boabe sparte 4-10%, boabe incoltite 2-6%) pret FOB la portul Bordeaux. Cotatie de inchidere de saptamana.
PL
Grau panificatie
Grau panificatie
Pret mediu grau de panificatie din Polonia publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Orz furajer
Orz furajer
Pret mediu orz furajer in Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Porumb
Porumb
Pret mediu porumb Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
RO
Grau FOB Port Constanta
Grau FOB Port Constanta
Pretul graului FOB Port Constanta, publicat de Ministerul Agriculturii.
RO
Porumb FOB Port Constanta
Porumb FOB Port Constanta
Pret porumb FOB Port Constanta, publicat de Ministerul Agriculturii.
RO
Grau panif. Muntenia
Grau panif. Muntenia
Pretul graului de panificatie/t -zona Muntenia-sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Grau panif. Oltenia
Grau panif. Oltenia
Pretul graului de panificatie/t -zona Oltenia-sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Grau panif. Moldova
Grau panif. Moldova
Pretul graului de panificatie/t -zona Moldova-sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Grau panif. Banat
Grau panif. Banat
Pretul graului de panificatie/t -zona Banat-sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Grau panif. FOB Constanta
Grau panif. FOB Constanta
Pretul graului de panificatie/t FOB port Constanta-sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Porumb cal. I Muntenia
Porumb cal. I Muntenia
Pretul porumbului/t calitatea I din Romania -zona Muntenia- sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Porumb cal. I Oltenia
Porumb cal. I Oltenia
Pretul porumbului/t calitatea I din Romania -zona Oltenia- sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Porumb cal. I Moldova
Porumb cal. I Moldova
Pretul porumbului/t calitatea I din Romania -zona Moldova- sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Porumb cal. I Banat
Porumb cal. I Banat
Pretul porumbului/t calitatea I din Romania -zona Banat- sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
RO
Porumb cal. I FOB Constanta
Porumb cal. I FOB Constanta
Pretul porumbului/t calitatea I din Romania valoare FOB din portul Constanta- sursa: Bursa Romana de Marfuri. Cotatia este calculata pe baza datelor la nivel judetean din Sistemul Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare (SIPPAA), puse la dispozitie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in temeiul unui protocol de colaborare fundamentat in Memorandumul Guvernului Romaniei nr. 3926/23.09.2013. Aceste date sunt coroborate cu informatiile privind tranzactiile din piata, obtinute prin colaborarea principalelor asociatii profesionale din domeniul agricol, precum si cu preturile de export din portul Constanta. Cotatiile sunt oferite cu frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, lucratoare.Pretul este valabil in conditia de livrare Ex Warehouse.
IT
Grau Panificatie
IT
Grau Furajer
RO
ORZ FOB Constanta
ORZ FOB Constanta
Pretul orzului din portul Constanta, valoare FOB, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in RON si este calculat la cursul de schimb USD-RON al BNR din ziua publicarii.
RO
ORZ Banat
ORZ Banat
Pretul mediu a orzului furajer din Romania pentru zona geografica Banat, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este exprimat in Ron/to
RO
ORZ Muntenia
ORZ Muntenia
Pretul mediu a orzului furajer din Romania pentru zona geografica Muntenia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este exprimat in Ron/to
RO
ORZ Oltenia
ORZ Oltenia
Pretul mediu a orzului furajer din Romania pentru zona geografica Oltenia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este exprimat in Ron/to.
NL
Lapte (piata SPOT)
Lapte (piata SPOT)
Pretul laptelui crud (cu o grasime de 4.40%) din Olanda, achizitionat pe piata libera (necontractata prealabil). Pretul este pentru 100 kg, nu contine TVA, dar contine costul de transport pana la poarta fabricii de procesare a laptelui.
IT
Lapte (piata SPOT)
Lapte (piata SPOT)
Pretul laptelui crud din Italia/Verona, achizitionat pe piata libera (necontractata prealabil), stabilit de catre Camera de comert din Verona. Pretul este pentru 100 kg, nu contine TVA, dar contine costul de transport pana la poarta fabricii de procesare a laptelui.
HU
PRET MEDIU LAPTE
PRET MEDIU LAPTE
Pretul laptelui la poarta fermei (la 100 kg), calitate conform cerintelor minime de calitate ale UE (referitoare la NTG si CS) raportat de catre AKI. Pretul este recalculat de catre www.agrobroker.ro pentru un procent de grasime de 3.7%. Conversia valutara din forinti in euro se face cu cursul Bancii Nationale Maghiare, valabil pentru ultima zi lucratoare a lunii respective.
CZ
PRET LAPTE
PRET LAPTE
Pret lapte la 100 litrii la poarta fermei de productie, fara TVA. Sursa Ministerul Agriculturii din Cehia.
EU
EEX Lapte praf degr.
EEX Lapte praf degr.
EUREX Lapte praf degresat, exprimat in EURO/tona. Este un indice a preturilor din tarile: Germania, Olanda si Franta.
DE
Lapte praf
Lapte praf
Lapte praf pentru consum uman, cu un continut de 26% grasime. Pretul este publicat de catre Bursa de produse din lapte din Kempten, Germania.
DE
Lapte praf degr.
Lapte praf degr.
Lapte praf degresat. Pretul este publicat de catre Bursa de produse din lapte din Kempten, Germania.
DE
Praf de zer dulce
Praf de zer dulce
Praf de zer dulce. Pretul este publicat de catre Bursa de produse din lapte din Kempten, Germania.
LM
GDT Lapte praf degresat
GDT Lapte praf degresat
Lapte praf degresat tranzactionat la licitatia GlobalDairyTrade. Specificatii: Proteine: max 34%, Umiditate: max 4%, Grasime: max 1.25% GlobalDairyTrade este o platforma de licitatie pentru comoditatile din industria laptelui tranzactionate global. Licitatiile sunt organizate de compania CRA International, Inc (compania directoare a tranzactionarii) de doua ori pe luna. Preturile sunt exprimate in USD / tona, conditia FAS ("Free alongside ship", valoarea produselor la portul de export).
LM
GDT Lapte praf integral
GDT Lapte praf integral
Lapte praf integral tranzactionat la licitatia GlobalDairyTrade. Specificatii: Proteine: max 25%, Umiditate: max 3.3%, Grasime: max 28.8% GlobalDairyTrade este o platforma de licitatie pentru comoditatile din industria laptelui tranzactionate global. Licitatiile sunt organizate de compania CRA International, Inc (compania directoare a tranzactionarii) de doua ori pe luna. Preturile sunt exprimate in USD / tona, conditia FAS ("Free alongside ship", valoarea produselor la portul de export).
PL
Lapte praf degresat
Lapte praf degresat
Pret mediu lapte praf degresat Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii. Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
PL
Lapte praf integral
Lapte praf integral
Pret mediu lapte praf integral Polonia, publicat de Ministerul Agriculturii.Pretul este afisat in EUR, calculat la cursul de schimb PLN - EUR publicat de Banca Centrala Europeana in ultima zi din saptamana. Publicat cu decalaj de 2 saptamani.
Beneficii pentru dumneavoastră
Sunteți la curent cu evoluția prețurilor (respectiv tendința de creștere sau de scădere) la principalele comodități agricole, din mai multe țări europene.
Inregistrare