Trimite unor prieteni
Email 1:
Email 2:
Email 3:
Email 4:
Email 5:
11.02
2013

Pretul porcilor pentru sacrificare in crestere in UE

Categoria:
Comert
Tara:
U.E.
Descarca varianta PDF
Tipareste
Odata cu scaderea numarului porcilor disponibile pentru sacrificare, pretul platit de abatoare pentru kilogramul de porc incepe sa creasca. Aceasta tendinta este vizibila in Marea Britanie, Spania si Germania, unde cotatia porcului viu se apropie de cea din Danemarca. Cotatia din Franta a crescut si ea, in schimb doar foarte usor.
Alte stiri din aceeasi categorie
Uniunea Europeana a acordat, saptamana trecuta, licente pentru exportul a 852.000 de tone de grau moale. Astfel, de la inceputul sezonului 2014-2015, autoritatile europene ...
Potrivit datelor de monitorizare ale agentiei APK-Inform, in perioada 1-7 sepembrie 2014, volumele de export ale cerealelor din porturile maritime din Ucraina au scazut ...
EU - Pentru a ajuta intreprinderile agricole si de pescuit afectate de embargoul impus de Rusia, Comisia Europeana monitorizeaza cu atentie, in fiecare saptamana preturile ...
Interzicerea importurilor de catre Rusia va afecta pietele europene de branzeturi, dar mai ales pietele din Olanda si Germania, spun analistii italieni de produse lactate.Din ...
Rusia permite importurile de carne de porc din China, a anuntat Sergei Dankvert, directorul Autoritatii Sanitar-Veterinare din Rusia, Rosselhoznadzor. Potrivit lui, negocierile ...
Productiile slabe din Canada, Ucraina si Australia vor scadea exporturile mondiale de rapita, precum si productiile mai mari din Europa, au precizat reprezentantii Oil ...