Trimite unor prieteni
Email 1:
Email 2:
Email 3:
Email 4:
Email 5:
11.02
2013

Pretul porcilor pentru sacrificare in crestere in UE

Categoria:
Comert
Tara:
U.E.
Descarca varianta PDF
Tipareste
Odata cu scaderea numarului porcilor disponibile pentru sacrificare, pretul platit de abatoare pentru kilogramul de porc incepe sa creasca. Aceasta tendinta este vizibila in Marea Britanie, Spania si Germania, unde cotatia porcului viu se apropie de cea din Danemarca. Cotatia din Franta a crescut si ea, in schimb doar foarte usor.
Alte stiri din aceeasi categorie
Incepand cu 13 octombrie 2014, Serviciul sanitar-veterinar de stat din Ucraina interzice temporar transportul de marfuri supuse controlului sanitar-veterinar, de pe teritoril ...
China este pregatita sa creasca numarul furnizorilor de carne de porc in Rusia de la doua companii, in prezent, la zece, pe fundalul embargoului alimentar pentru produsele ...
Un abator thailandez a primit aprobarea pentru a exporta carne proaspata de porc in Rusia. Autoritatile sanitar-veterinare ruse au dat unda verde dupa auditul si evaluarea ...
Uniunea Europeana a acordat, saptamana trecuta, licente pentru exportul a 852.000 de tone de grau moale. Astfel, de la inceputul sezonului 2014-2015, autoritatile europene ...
Potrivit datelor de monitorizare ale agentiei APK-Inform, in perioada 1-7 sepembrie 2014, volumele de export ale cerealelor din porturile maritime din Ucraina au scazut ...
EU - Pentru a ajuta intreprinderile agricole si de pescuit afectate de embargoul impus de Rusia, Comisia Europeana monitorizeaza cu atentie, in fiecare saptamana preturile ...